Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Portugalia

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Portugalia

Informatii Generale
Portugalia a ramas in urma celorlalte state din Europa de Vest in ceea ce priveste dezvoltarea unui sistem national de autostrazi si ca urmare numarul superautostrazilor este limitat. O autostrada cu 4 benzi, "auto-estrada", acopera aproximativ 360mile/590 km intre Lisabona si Porto. Autostrazi cu doua benzi de buna calitate conecteaza restul tarii.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 23 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 1 an. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Folosirea centurilor este obligatorie. Scaune speciale pentru copii sunt obligatorii cand varsta acestora este de pana la 4 ani.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Portugalia sunt urmatoarele: Oras 56 km/h Drum Deschis 88 km/h Autostrada 120 km/h

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta. In sens giratoriu, vehiculele din cerc au prioritate. Soferii trebuie sa astepte coborarea pasagerilor din tramvaie.

Benzina
Statiile de benzina sunt deschise de la 7am la 10pm si multe din cele de pe autostrazi sunt deschise 24h.

Taxe de intrare pe autostrada
Exista o autostrada cu taxa, "Auto-Estrada", ce face legatura intre Lisabona si Porto.

Parcarea
In multe orase portugheze exista "zone albastre" de parcare. Poti obtine un disc de carton, gratis, fie de la politie, fie de la cluburile auto. In centrul Lisabonei se gasesc foarte putine locuri de parcare in strada.

 

Accesări: 12077

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie