Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Rusia

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Rusia

Informatii Generale
Sofatul in Rusia poate oferi o larga varietate de experiente. Exista autostrazi expres ce duc de la Moscova la St. Petersburg. Daca incepi sa calatoresti in zone mai indepartate ale Rusiei nu fi surprins sa intri pe drumuri nepavate. O idee excelenta este sa-ti stabilesti o ruta de calatorie in Rusia inainte de a te avanta la drum.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 23 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 1 an. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Centurile de siguranta sunt obligatorii. Scaune speciale pentru copii nu sunt obligatorii.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Rusia sunt urmatoarele: oras 60 km/h , Drum Deschis 110 km/h .

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta si ar trebui sa folosesti claxonul numai in cazuri de extrem pericol. Politia are dreptul sa incaseze amenzi pe loc pentru orice incalcare a regulilor de trafic.

Benzina
Statiile de benzina sunt rare de indata ce ai iesit in afara marilor orase. Poti gasi una la 62mile/100km. De obicei sunt deschise de la 9am la 5pm, unele din orasele mari fiind deschise 24h.

Taxe de intrare pe autostrada
Nu exista autostrazi cu taxe in Rusia.

Parcarea
Este ilegala parcarea pe drum unde numai tarnzitul este permis.

Accesări: 6498

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie