Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2023!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! Prodox 2.0 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Confidentialitatea datelor

Confidenţialitatea datelor

Circulatiarutiera.ro respectă şi protejează datele tale personale.
Siteul nostru oferă siguranţă tuturor care îl vizitează fie cu scop informativ fie cu scopul de a beneficia de serviciile noastre. Orice informaţie personală este prelucrată şi folosită conform politicii de confidenţialitate a datelor personale şi nu va fi folosită în nici un mod care contravine acestei politici: informaţiile colectate vom folosi numai pentru scopurile siteului şi nu furnizăm aceste informaţii nici unui tert.


1) Operare de date personale

Prelucrarea datelor cu scopuri de reclamă, marketing, statistică şi publicitate a fost înscrisă în registrul român de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 10453.


2) Ce fel de informaţii se colectează şi cum sunt folosite aceste informaţii?

a. La vizitarea siteului Circulatiarutiera.ro colectăm informaţii generale care nu identifică vizitatorii siteului în mod personal(de ex. frecvenţa de descărcare a paginilor). Aceste informaţii ulterior vor fi analizate în scopul perfecţionării şi optimizării siteului, ţinând cont de dorinţele şi obiceiurile vizitatorilor. Circulatiarutiera.ro mentine fişiere statistice pentru a analiza tendinţe, a urmări activitatea membrilor sau pentru a strânge date referitoarea la evoluţia siteului. Acestea nu conţin în nici un fel informaţii personale ale vizitatorilor.

b. Pe siteul nostru folosim mecanismul de cookies în scopul de a face folosirea siteului cât mai comfortabil din punctul de vedere al utilizatorilor.

c. Pentru ca să poţi beneficia de anumite servicii oferite de Circulatiarutiera.ro, şi ca să descarci anumite resurse oferite gratuit, trebuie să specifici următoarele date:

  • Nume utilizator şi parolă

  • Numele şi prenumele

  • Adresa E-mail

d. Pe lângă datele obligatorii, la adăugarea unui anunţ pe site de exemplu poţi să specifici şi nişte date suplimentare, descrierea şcolii de şoferi etc. Completarea acestora nu este obligatorie, dar ajută la descrierea mai bună a ofertei pe care doreşti să plasezi pe site:

Împreună cu înregistrarea pe site şi schimbul de opinii pe Forum de exemplu vor fi înregistrate şi date ca adresa de IP a calculatorului de pe care s-a făcut observaţia respectivă. Circulatiarutiera.ro nu va folosi aceste date personale în alte scopuri decât cele specificate.

3) Până când vor fi stochate datele?

Foarte mulţi dintre vizitatorii lui Circulatiarutiera.ro folosesc siteul în mod sistematic, de aceea datele sunt stochate timp de 5 ani. În cazul cererii explicite înregistrarea se poate anula.


4) Cine poate să aibă acces la aceste date?

Vor avea acces la aceste date editorii şi administratorii noştri de sistem care asigură continuitatea serviciilor.

Circulatiarutiera.ro nu furnizează informaţiile colectate nici unui tert.


5) Publicitate pe lăngă elementele de conţinut ale paginii Circulatiarutiera.ro

Circulatiarutiera.ro poate să afişeze reclame în diferitele locaţii de pe site cât şi în conţinutul emailurilor de confirmare într-un mod care nu afectează negativ serviciile oferite. În cazul în care utilizatorul nu doreşte să vadă aceste reclame are dreptul de a părăsi pagina cât şi de a folosi o adresă de email nereală evitând astfel efectul reclamelor. Specificarea unei adrese de email nereală nu împiedică folosirea serviciului nostru.


6) Măsuri de securitate a datelor

Datele sunt stocate pe harddriveurile serverelor noastre dedicate, sala de servere fiind protejată 24/24 ore. O pătrundere internă este practic exclusă şi suntem protejaţi şi de posibilele atacuri venite din exterior prin firewallul nostru configurat într-un mod profesional.


7) Drepturile utilizatorilor în legătură cu operarea datelor lor personale

Anumite servicii ale Circulatiarutiera.ro nu pot fi furnizate fără completarea de către vizitatori a anumitor date personale obligatorii. Utilizatorii pot decide completarea sau nu a datelor suplimentare, care s-ar putea să fie legate mai strâns de persoana/firma lor. Operarea datelor se bazează pe contribuţia şi acordul celor implicaţi. Poţi cere informare despre operarea datelor tale personale.În cazul acesta colegii noştri se asigură de legitimitatea cererii(prin e-mail, telefon) şi vor răspunde întrebărilor tale.În cazul acesta furnizăm informaţii despre conţinutul datelor procesate, scopul, legitimitatea şi perioada de timp a procesării şi stochării acestor date cât şi despre firma operatoare de date personale, activitatea ei ce se leagă de operarea de date, despre cei care au avut acces la aceste date cât şi scopul accesării acestor date. Fiecare utilizator poate în orice moment să vizualizeze şi să-şi modifice datele lui personale.Acest lucru se poate face după logare la 'Date personale'.8) Exercitarea dreptului utilizatorului

Utilizatorul care presupune că a fost ofensat de către Circulatiarutiera.ro în exercitarea dreptului lui de protecţie asupra datelor lui personale, poate recurge instanţelor judecătoreşti pentru soluţionarea problemei. Aceste soluţionări sunt prevăzute de legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date şi de legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice modificate şi completate.

9) Linkuri

Politica nostra de confidenţialitate se referă strict la Circulatiarutiera.ro

Linkurile către site-uri în afara Circulatiarutiera.ro nu fac obiectul acestui document.

Nu suntem responsabili pentru politica de confidenţialitate a altor site-uri care au legături catre Circulatiarutiera.ro.

Accesări: 15194

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.1 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie