Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

Despre noi

Suntem o echipa formata de programatori si profesori de legislatie rutiera respectiv proprietarii şi administratorii site-ului Circulatiarutiera.ro,

cu vechime de peste 20 de ani în domeniul pregătirii de viitori şoferi, respectiv in IT,

şi avem în palmares:

 

-4 programe de calculator, dintre care:

           - cel mai complex soft bilingv dedicat cursanţilor, persoane fizice, Chestionare Auto Home Edition 2.0 care conţine baza de întrebări a poliţiei (DRPCIV). Acesta conţine şi întregul material didactic necesar pregătirii pentru examen, pentru toate categoriile. (updatat 2014)

           - un soft didactic, Chestionar Auto Pro 1.0 agreat de ARR - Autoritatea Rutieră Română (singurul bilingv agreat), obligatoriu de avut de către şcolile de şoferi pentru a fi agreate

           - programul de secretariat Proform V1.2, garantia completarii corecte si in cel mai scurt timp posibil a tuturor formularelor necesare scolilor de soferi (updatat 2015)

              - Chestionar Examen, primul soft din România creat pentru şcolile de şoferi, în momentul introducerii examinării computerizate (bilingv)

       

 -3 cărţi publicate în domeniul circulaţiei rutiere (toate trei sunt în limba maghiară, se adresează cursanţilor şcolilor de şoferi care dau examen în această limbă)

 

Site-ul Circulatiarutiera.ro, lista de membri înregistraţi de care dispunem şi cu care comunicăm frecvent, respectiv reţeaua şcolilor de şoferi partenere (peste 300 din toată ţara) ne dau posibilitatea să transmitem mesajele noastre către câteva sute de mii de persoane...

Grupul nostru tinta: este vorba aici în primul rând de tinerii care dau examen sau au obţinut de curând permisul, care fac primii paşi ca şoferi sau care cumpără primul lor automobil, fiind deci receptivi la ideile noi.

Suntem deschisi la colaborari in primul rand cu:

- scolile de soferi (fii distribuitorul programelor noastre) respectiv

- siteurile din domeniu ( castiga bani participand in sistemul nostru de afiliere) !

Contacteaza-ne!

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.1 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie