Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Polonia

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Polonia

Informatii Generale
Exista peste 124000 mile/199640km de drumuri in Polonia si acestea te pot purta din orasele Varsovia si Gdansk catre satele indepartate cu castele si cultura veche. Vei gasi sosele pe mai multe benzi in Varsovia si exista proiecte in derulare pentru imbunatatirea drumurilor in zonele rurale. Nu fii surprins sa gasesti carute trase de cai pe multe din drumurile de tara ale Poloniei.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 21 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 1 an. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Un carnet de conducere international este solicitat. Centurile de siguranta sunt obligatorii. Scaune speciale pentru copii sunt obligatorii cand varsta acestora este de pana la 4 ani.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Polonia sunt urmatoarele: Oras 59 km/h Drum Deschis 90 km/h Autostrada 109 km/h

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta si depasirea pe stanga. Toate tramvaiele trebuie depasite pe dreapta. La trecerea frontierei poloneze, va trenui sa prezinti permisul de conducere, pasaportul si dovada asigurarii raspunderii fata de terti.

Benzina
Pe autostrazi, statiile de benzina se intalnesc aproape la fiecare 22mile/35 km si sunt deschise de la 6am la 10pm.

Taxe de intrare pe autostrada
Nu exista autostrazi cu taxe in Polonia.

Parcarea
Masinile mici pot parca jumatate pe carosabil, jumatate pe trotuar pe marginea soselei. Parcarea este ilegala pe suprafata de 5,5 yarzi/metri din jurul unei treceri de pietoni.

Accesări: 6782

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie