Economisire = Câştig


Eşti automobilist?

Te ameţesc preţurile de la pompã? Ai vrea sã cheltuieşti mai puţini bani pentru a-ţi folosi maşina, fãrã sã renunţi la nimic şi totuşi sã-ţi rămânã şi bani în buzunar?

Ca vizitator al siteului Circulatiarutiera.ro eşti probabil interesat să circuli cu maşina.

Ce ai zice dacă ai putea să o faci cheltuind mai puţini bani?

Materialul gratuit ce urmează te va ajuta în mod cert să conduci cheltuind mai puţini bani.


Biblia soferului econom


Ştiai că:
   Nu trebuie să-ţi schimbi maşina şi nu trebuie să cumperi nimic.  Cel mai bun calculator nu e pe masă şi nici la bordul maşinii, e chiar aici, între urechile tale: se numeşte creier.


În opinia specialiştilor,  doar prin modificarea obiceiurilor de conducere e posibilă o economie de carburant de 10-30%.

Acest material nu se predă  în şcolile de şoferi ( nu are loc în cadrul orelor impuse, iar pentru un  începător prioritară este siguranţa şi obţinerea permisului).

După obţinerea permisului nimeni nu mai e interesat să înveţe, de aceea constatăm că există oameni care nu ştiu să conducă nici după 20-25 de ani de practică.

De aceea, acest material este dedicat nu numai celor care au deja permis de conducere, suntem siguri că toţi actualii sau viitorii şoferi vor găsi informaţii valoroase în el.

Scopul nostru este tocmai ca în următoarele serii de materiale, să oferim, structurate în câteva puncte, cunoştinţele necesare obţinerii unei economii de carburant de 10-30%.

Pe lângă reducerea consumului, nu ne propunem să facem traficul mai lent, dimpotrivă, dorim să fie lipsit de accidente şi mai fluent.
Dacă oricum trebuie să circulăm de ce să nu o facem mai bine?

Suntem convinşi cã materialul va determina economii substanţiale(*) şi va contribui la transformarea condusului din chin în plãcere.

(*) la un calcul sumar, la un parcurs mediu anual de 20000km, cu un consum mediu de 9 l/100 de km, la preţurile actuale (toamna 2011), de 5.44 RON/litru de benzinã: rezultã o cheltuialã anualã de 9792 RON.
(iar aici nu intrã costurile unei conduceri iraţionale: plãcuţe de frânã, anvelope, ulei, etc).Economia pe care o poţi realiza depinde însã de tipul de maşinã cu care circuli.

În medie o economie de 1958 RON e posibilã anual, deci 20% vã rãmân “în mânã” (în multe cazuri chiar mai mult).

Cititorul şi posesorul acestui material va fi mai bogat deci cu 1958 RON anual. De aceea, te rugãm sã nu pãstrezi aceste cunoştinţe doar pentru tine, cãci şi tu le-ai primit gratis:

Citeşte şi dã mai departe!
Cu cele mai bune gânduri

Echipa Circulatiarutiera.ro


         Citeste comentariile / Trimite un comentariu!

                       
                    Citeşte mai departe>>
 
                     Descarcă ebook-ul complet: Biblia Şoferului Econom!

 

 (c) 2008-2011 www.circulatiarutiera.ro                                           Circulatiarutiera.ro on Facebook