Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Suedia

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Suedia

Informatii Generale
Reteaua de autostrazi si de drumuri secundare din Suedia, unde majoritatea gospodariilor au cel putin o masina, este una dintre cele mai bune din Europa. Autostrada, cunoscuta sub numele de Motorvag, trece prin Stockholm, Goteborg si Malmo si conecteaza practice Stockholm-ul cu regiunea de coasta din nordul Suediei. Drumurile Suediei traverseaza peisaje diverse trecand prin paduri pana la privelisti de coasta. Calatoreste catre muntii din nord si viziteaza regiunea Skane cu castelele sale si frumoasele plaji. Este posibil sa sofezi pe intreaga lungime a Suediei din nord catre sud.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 20 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 2 ani. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Centurile de siguranta sunt obligatorii, iar copii de pana la 6 ani trebuie sa poarte un echipament de siguranta corespunzator.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Suedia sunt urmatoarele: Oras 50 km/h Drum Deschis 90 km/h Autostrada 110 km/h

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta si tramvaiele se depasesc pe dreapta. Trebuie se semnalizezi drum liber in fata catre cei ce semnalizeaza intentia de depasire.

Benzina
Majoritatea statiilor de benzina sunt deschise de la 7am la 10pm. Pompe automate, marcate "sedel automat" opereaza dupa orele normale de program.

Taxe de intrare pe autostrada
Nu exista autostrazi cu taxe in Suedia.

Parcarea
Majoritatea oraselor suedeze au aparate pentru parcarea in strada precum si automate cu tichete pe o anumita perioada de timp, operationale intre 8am si 6pm. Parcarea in strada este permisa de obicei numai pe partea dreapta.

Accesări: 9632

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie