Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Turcia

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Turcia

Informatii Generale
Turcia are o retea extinsa de drumuri bine intretinute, facand legatura intre orase, sate si ariile turistice populare. Guvernul turc a investit si continua sa investeasca pentru imbunatatirea retelei de drumuri. Numarul de vehicole de pe drumurile turcesti este relativ redus comparativ cu standardele europene. Turcia ofera minunata coasta mediteraneeana, ruine romane si castele, iar Izmir si Istanbul sunt orase active ce-si pastreaza propriul farmec traditional.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 21 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 1 an. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Centurile sunt obligatorii dar nu si scaunele speciale pentru copii.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Turcia sunt urmatoarele: Oras 50 km/h Drum Deschis 90 km/h Autostrada 90 km/h

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta si extrema atentie se recomanda in zonele rurale pentru ca este foarte posibil sa intalnesti carute si animale pe drum.

Benzina
In Turcia se gasesc mai putine statii de benzina decat se obisnuieste in celelalte tari europene. Statiile sunt de obicei deschise intre 6am si 10pm, iar cele de pe autostrazile expres sunt deschise 24h.

Taxe de intrare pe autostrada
Nu exista autostrazi cu taxe in Turcia.

Parcarea
Nu exista parcari cu aparate in trucia. Ofiteri de parcare monitorizeaza strazile si colecteaza taxe pentru parcarea in strada. Majoritatea oraselor au garaje si loturi publice de parcare.

Accesări: 7385

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie