Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Spania

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Spania

Informatii Generale
Madrid este centrul politic, cultural si geographic al Spaniei si de asemenea constituie nod pentru cea mai mare parte a retelei de drumuri a tarii. Spania are aproape 100000mile/160000km de drumuri si sosele. Super-autostrazile sunt toate cu taxa si sunt in general bine intretinute. Drumurile provinciale variaza in ceea ce priveste calitatea lor, dar toate autostrazile majore sunt de calitate superioara.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 23 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 1 an. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Folosirea centurilor este obligatorie. Scaune speciale pentru copii sunt obligatorii cand varsta acestora este de pana la 3 ani, iar copii pana la 12 ani nu au voie sa stea pe locul din fata.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Spania sunt urmatoarele: Oras 50 km/h Drum Deschis 90 km/h Autostrada 120 km/h

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta si daca o masina sa apropie si semnalizeaza intentia de a depasi, trebuie sa pornesti semnailizarea din dreapta pentru a indica ca drumul in fata este liber.

Benzina
Statiile de benzina sunt deschise de la 8am la 8pm si unele din orasele mari si de pe autostrazi sunt deschise 24h.

Taxe de intrare pe autostrada
Autostrazile expres ale Spaniei, "autopistas" sunt toate cu taxa si sunt identificate prin litera A.

Parcarea
In orase Spaniei exista "zone albastre" de parcare. Marcate prin semne indicand "Zona Azul", parcarea in aceste arii este permisa pentru 2h si discurile pentru aceste parcari sunt disponibile la majoritatea hotelurilor si primarii.

Accesări: 26928

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie