Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Ungaria

Categorie: Diverse - Europa Publicat: Miercuri, 02 Aprilie 2008 Scris de Super User

Ungaria

Informatii Generale
Autostrazile si principalele sosele din Ungaria sunt de regula in bune conditii dar sa nu fii surprins daca descoperi ca unele drumuri au suprafata foarte dura, pietroasa. Exista 8 rute principale in Ungaria, desemnate printr-o cifra, sapte dintre ele trec prin capitala, Budapesta. Sosele secundare sunt identificate prin numere cu 2 sau 3 cifre. Aceste drumuri traverseaza zona rurala a Ungariei, statiunile si zona fermelor luxuriante.

Cerinte
Pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai cel putin 21 ani (varsta minima putand varia in functie de categoria masinii) si sa detii carnet de conducere de cel putin 1 an. Soferilor sub 25 de ani este posibil sa li se impuna o suprataxa pentru "sofer tanar". Centurile de siguranta sunt obligatorii. Scaune speciale pentru copii sunt obligatorii cand varsta acestora este de pana la 3 ani. Nu exista un nivel al alcoolemiei permis in Ungaria.

Limite de viteza
Limitele de viteza in Ungaria sunt urmatoarele: Oras 50 km/h Drum Deschis 90 km/h Autostrada 120 km/h

Reguli ale drumului
Se circula pe partea dreapta si tramvaiele si autobuzele au intotdeauna prioritate. Automobilistii opriti pentru incalcarea unei reguli de circulatie trebuie sa plateasca o amenda, pe loc, in moneda nationala.

Benzina
Statiile de benzina sunt deschise de la 6am la 8pm si majoritatea celor de pe autostrazi sunt deschise 24h.

Parcarea
Majoritatea zonelor turistice au zone de parcare gretis. Parcarea este permisa pe partea dreapta pe strazile cu dublu sens si pe ambele parti pe strazile cu sens unic.

 

Accesări: 10018

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie