Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Taxa auto naste in Romania pasiuni dintre cele mai periculoase!

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Luni, 15 Decembrie 2008 Scris de Super User

UPDATE 13.12.2008:

Saptamana a inceput prost, cu gafa autoritatilor care le-au cerut oamenilor de trei ori mai multi bani, daca vor sa isi inmatriculeze masinile vechi. Din pacate, risca sa se termine si mai prost, pentru ca soferii au reactionat cu agresivitate.

taxa auto de poluareCOLECTIE DE STIRI - TAXA DE POLUARE - DECEMBRIE 2008

Sambata, unii s-au depasit pe ei. Furiosi si chiar periculosi pe alocuri, au incercat sa blocheze intrarile in tara, au inchis de la ei putere drumuri, au impins oameni din afara la proteste, totul sub ochii oamenilor legii care nu au gasit o cale amiabila, dar nici chitantierul de amenzi.

Revolta impotriva taxei auto in varianta noua a fost cat pe ce sa scape de sub control la Timisoara. Pana si pietonii au fost tarati cu forta la mars. La un pas de linsaj au fost si cei care au incercat sa treaca printre oamenii care blocasera soseaua.

Nebunia s-a raspandit pana-n Arad. Masinile protestatarilor au format coloane uriase, semn ca politistii n-au stat o clipa. La fel s-a intamplat si in Cluj.

Vamile din vestul tarii au fost sambata trecatori imposibil de trecut. Drumul european 60, catre Bors, a fost inchis la Oradea.

Nici macar amenzile nu i-au induplecat pe protestatarii din Suceava, unde Drumul European 85 a fost blocat doua ore.

Toate aceste miscari au fost puse la cale de romani care au trimis mesaje pe internet imediat ce Guvernul a anuntat triplarea taxei auto pentru masinile second-hand din 15 decembrie.

Soferii au protestat si in fata Palatului Victoria.

Accesări: 4183

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie