Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Taxa auto, un nou episod: dregerea busuiocului

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Joi, 11 Decembrie 2008 Scris de Super User

11.12.2008

O noua ordonanta de urgenta a Guvernului muta oficial triplarea taxei de poluare auto pe 15 decembrie. Cei care au platit valoarea majorata isi vor primii banii inapoi.

Image

 

Asta, dupa ce scandalul de la ghiseele administratiilor financiare, s-a mutat in strada, iar guvernul si-a recunoscut greseala. De altfel sute de oameni au protestat si miercuri cu tarie. Soferii din Vrancea, de exemplu, au blocat pentru o ora traficul spre Bucuresti si Nordul Moldovei.

Oamenii erau nemultumiti atat de aplicarea taxei majorate, mai devreme decat termenul anuntat, cat si de nivelul acesteia care ajunge in multe cazuri sa depaseasca valoarea masinii.

Desi Guvernul si-a recunoscut greseala, nu vom scapa de cozi la ghiseele administratiilor financiare nici in zilele urmatoare. Este de asteptat ca oamenii sa se grabeasca sa-si inmatriculeze masinile pana pe 15 decembrie sau sa isi ridice diferenta de bani platita pentru taxa marita anticipat.

Comisia Europeana a atentionat Guvernul ca suspendarea taxei trebuie aplicata si pentru masinile uzate Euro 4 aduse din tarile Uniunii.

Sursa: Stiri ProTV, 11.12.2008

Accesări: 3500

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie