Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Decizia privind Taxa auto, amanata pentru 15 ianuarie

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Miercuri, 31 Decembrie 2008 Scris de Super User

Marţi, 30 decembrie 2008, 16:59

Guvernul a amanat pentru 15 ianuarie adoptarea unei decizii privind Taxa auto, a anuntat marti Antena3. Pana la jumatatea lunii ianuarie, ministerele Mediului, Finantelor si Transporturilor urmeaza sa analizeze regimul de taxare a autoturismelor.

Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a propus premierului Emil Boc mai multe variante pentru modificarea regimului de taxare auto.

Taxa auto ar putea fi redusa ca valoare la momentul inmatricularii si inclusa ulterior in impozitul platit anual de catre proprietarul vehiculului, la un nivel calculat in raport cu gradul de poluare.

O alta varianta este ca ordonanta de urgenta privind taxa auto sa fie suspendata, astfel incat sa se revina la valorile din luna iulie.

Exista insa si posibilitatea ca taxa de inmatriculare sa fie micsorata, iar posesorii de vehicule sa plateasca anual o suma calculata in raport cu gradul de poluare.

"Este important raspunsul Ministerului Finantelor. Este importanta o analiza in sedinta de Guvern si nu mai putin important este modelul european care va fi decis", a declarat luni Nemirschi, precizand ca institutiile europene au elaborat un proiect de unificare a principiilor de aplicare a taxei auto din toate cele 16 state membre UE, care au adoptat o astfel de masura.

 


Marţi, 30 decembrie 2008, 16:59

Marius Mihaiescu HotNews.ro

Accesări: 3442

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie