Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Secretele care trebuie stiute cand cumperi o masina second hand

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Sâmbătă, 23 Martie 2013 Scris de Super User

Cumpărarea unei maşini la mâna a doua ne poate da bătăi de cap. Fie că alegem să achiziţionăm automobilul de la un dealer specializat, de la un prieten sau de la un necunoscut, există o serie de paşi esenţiali pe care trebuie să îi facem pentru a nu fi păcăliţi. Iată care sunt cele cinci lucruri de bază pe care trebuie să le ştim atunci când ne pregătim să cumpărăm o maşină rulată.

Prima regulă, şi cea mai importantă, se referă la verificarea actelor maşinii. Fără acte în regulă, ne putem trezi după achiziţionarea automobilului că acesta este furat sau are documente false, situaţie în care riscăm să pierdem şi banii şi maşina. Un alt lucru care trebuie luat în calcul este motorul.

Mai exact, acesta trebuie să fie rece atunci când facem proba pornirii maşinii. Pentru asta, este indicat să ajungem la locul întâlnirii cu proprietarul mai devreme cu o oră, pentru a vedea dacă acesta pregăteşte cumva maşina. Şi şasiul maşinii trebuie verificat, iar la cel mai mic semn că acesta a fost afectat de un accident sau modificat în vreun fel, specialiştii ne recomandă să căutăm un alt anunţ.

Cutia de viteze a maşinii trebuie la rândul ei verificată. În timpul testării automobilului, trebuie să ne asigurăm că vitezele pot fi schimbate uşor, atât pe loc cât şi în timpul mersului maşinii. Nu în ultimul rând, volanul maşinii este un alt element care trebuie verificat. Trebuie să ne asigurăm în special că maşina nu virează violent spre stânga sau dreapta atunci când frânăm puternic. O astfel de defecţiune ar putea semnala probleme grave la amortizoare, sistemul de frânare, anvelope sau sistemul de direcţie.

CINCI LUCRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE VERIFICI CÂND CUMPERI O MAŞINĂ RULATĂ:

Asigură-te că actele maşinii sunt reale
Asigură-te că motorul este rece atunci când faci proba pornirii
Asigură-te că şasiul nu a fost afectat sau modificat
Asigură-te că vitezele se pot schimba uşor
Asigură-te că maşina nu virează violent în timpul frânelor. sursa: realitatea.net

 

Accesări: 4053

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie