Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Politia are radare noi, nedetectabile, 2010

Categorie: Stiri circulatia rutiera Publicat: Miercuri, 03 Martie 2010 Scris de Super User

Politia are radare noi, nedetectabile

01.03.2010

 

Atentie, soferi! Incepand de astazi, detectorul de radar s-ar putea sa nu va mai fie de niciun folos, pentru ca politia rutiera este dotata cu aparate radar noi, ultraperformante. Cele 450 de aparate de tip Bee III, produse de firma britanica Traffic Safety Systems, functioneaza in banda K si au fost montate pe automobile Dacia Logan ale politiei, in intreaga tara.

 

Radare noi nedectabile

 

Noile radare au o capacitate de stocare a datelor mult mai mare, de pana la 60 de ore, iar imaginile vor fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp si nu pot fi sterse pe loc, ca in cazul vechilor aparate radar, fiind ulterior descarcate intr-o arhiva a Politiei Rutiere.

De asemenea, noile radare functioneaza indiferent daca masina politiei se depaseaza sau stationeaza. Ele pot functiona in stand-by, astfel ca nu pot fi semnalate in timp util de detectoarele de radar. In cazul unui vehicul care circula cu viteza mai mare decat limita legala, radarul poate fi activat imediat, printr-o comanda manuala, ceea ce face ca semnalul detectorului sa fie tradiv. Aceste aparate sunt montate pe noile masini Logan MCV cu insemnele politiei. Noile radare pot inregistra si pe timp de noapte (cu infrarosu), iar raza de actiune este de pana la 1,6 km.

Sursa:

24auto.ro

Accesări: 9974

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie