Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Cel mai performant radar de pe soselele europene, 2010

Categorie: Stiri circulatia rutiera Publicat: Vineri, 06 August 2010 Scris de Super User

Miercuri, 04 August 2010

Dupa ce a trecut si de ultima etapa de testare, timp de cateva saptamani, pe autostrazile si soselele din Elvetia si pe strazile din Geneva, cel mai performant radar din Europa a fost prezentat oficial. Modelul produs de compania Multanova se numeste Trafistar SR590 si este capabil de performante fara precedent in controlul traficului rutier.

Radar performant

Noul radar poate monitoriza simultan 22 de automobile, in patru directii diferite, pana la o distanta de 500 metri. Va intra in exploatare la finele acestei luni, pentru inceput doar pentru a inregistra excesele de viteza si intrarea in intersectii pe culoarea rosie a semaforului. In scurt timp, insa, va fi utilizat la capacitate maxima. Trafistar SR590 este capabil sa inregistreze diverse incalcari ale regulamentului rutier, precum trecerea peste marcajul cu linie continua, nerespectarea distantei de siguranta dintre vehicule sau a unui indicator „stop”, circulatia neautorizata pe anumite benzi (de pilda, pe cele rezervate autobuzelor).

Tehnologia utilizata pune la dispozitia operatorilor imagini preluate de camere video de mare precizie, care capteaza sase clisee pe secunda. Pentru inceput, Trafistar SR590 va fi folosit in Elvetia, insa este de asteptat ca noua tehnologie sa ajunga, in viitorul apropiat, si pe soselele din alte tari europene.

Sursa: 24auto.ro

 

 

Accesări: 8316

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie