Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Din 2009, Asiguratii CASCO implicati in accidente fara victime nu mai trec pe la Politie

Categorie: Stiri circulatia rutiera Publicat: Miercuri, 24 Septembrie 2008 Scris de Super User

Soferii care au polite CASCO implicati in accidente de circulatie soldate doar cu avarierea propriului vehicul vor putea solicita asiguratorului, de la 1 ianuarie 2009, documentele pentru reparatia masinii fara sa mai fie necesara deplasarea asiguratului la Politie.

Polita asigurare

"Suntem constienti de faptul ca pentru asiguratori implementarea acestor norme va insemna un efort suplimentar de resurse umane si timp. Pentru asigurati, insa, aceste norme sunt o alternativa la actuala procedura, ceea ce inseamna practic o economie de timp prin eliminarea drumului la unitatea de politie", a declarat presedintele CSA, Angela Toncescu.
Prevederea este inclusa in Ordinul 12/2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), publicat in Monitorul Oficial la finele lunii iulie.
Potrivit actului normativ, companiile de profil emit asiguratilor lor CASCO, la cerere, incepand cu 1 ianuarie 2009, documentele pentru repararea vehiculelor, inclusiv in cazul in care se constata dauna totala si masina nu mai poate fi reparata.
Asiguratorul va elibera documentele pentru inceperea lucrarilor de reparare a vehiculului dupa ce posesorul politei CASCO il va instiinta despre pagubele produse fie intr-un accident de circulatie din care a rezultat numai avarierea propriei masini, fie in alte imprejurari decat un accident de circulatie.
In aceste doua situatii, deplasarea asiguratului CASCO la Politie nu mai este necesara, au precizat reprezentantii institutiei.
Declaratiile de accident si documentele de incepere a lucrarilor pentru repararea vehiculului vor fi emise de asiguratori si vor contine informatiile prevazute in anexele Ordinului 12/2008.
Potrivit actului normativ, eliberarea documentului de incepere a reparatiilor nu constituie nota tehnica finala de constatare a daunelor si nici obligatie de plata din partea asiguratorului.

 

(Marti 23.09.2008 , Mugur Cosmin) © Realitatea Romaneasca

 

Accesări: 13358

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie