Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Fara masina in Iasi

Categorie: Stiri circulatia rutiera Publicat: Miercuri, 24 Septembrie 2008 Scris de Super User

Pentru al optulea an consecutiv, municipiul Iasi participa duminica la actiunea "In orasul meu, o zi fara masina", care are ca scop reducerea poluarii atmosferei cauzata de traficul auto.

Image

Actiunea din acest an este inclusa in sirul de evenimente care a marcat "Saptamana mobilitatii europene". Cu aceasta ocazie, circulatia a fost intrerupta duminica, intre orele 8 si 18, in interiorul perimetrului delimitat de strazile Anastasie Panu, Bulevardul Independentei, Gavril Muzicescu, Arcu si Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Iasiul a fost primul oras din Romania care a participat, in urma cu opt ani, la actiunea "In orasul meu, o zi fara masina", manifestarea bucurandu-se de un mare succes in randul populatiei. Dintre toate orasele din Romania, Iasul este singurul care a participat la toate editiile de pana acum ale acestei actiuni si printre putinele din Europa care se pot mandri cu acest lucru. Initiativa declararii unei zile anuale privind lupta impotriva poluarii provocate de autovehicule si de sensibilizare a populatiei asupra riscului aparitiei bolilor respiratorii ca urmare a noxelor emanate de tevile de esapament ale masinilor a fost luata la inceputul anilor '90 de mai multe comunitati locale din Europa. Pe data de 22 septembrie 1998 a fost organizata pentru prima data in Franta actiunea "En ville, sans ma voiture!" ( "In oras, fara masina mea!") iar pe data de 4 februarie 2000, Comisia Europeana (CE) a decis, la Bruxelles, extinderea initiativei statului francez.

(Duminica 21.09.2008 , Ela Dobre)     © Realitatea Romaneasca

 

Accesări: 8973

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie