Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Rovinietele - vandute la benzinarii si Directii de drumuri

Categorie: Stiri circulatia rutiera Publicat: Marți, 05 August 2008 Scris de Super User

489.500 de roviniete matca-cupon, cu valabilitate de 1, 7 si 30 de zile, au fost repartizate deja, a anuntat Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR),

precizând ca acestea au fost distribuite catre SC Petrom SA, SC OMV România Mineraloel, SC MOL România, SC Rompetrol Downstream SRL, SC Speedy Driver SRL. Conform aceleiasi surse, noile modele se gasesc si la unele subunitati ale CNADNR - DRDP Craiova, DRDP Timisoara, DRDP Cluj, DRDP Brasov si DRDP Constanta - acestea începând înca de vineri vânzarea rovinietelor matca-cupon.În ceea ce-i priveste pe ceilalti distribuitori, CN Posta Româna SA, SC Scala Assistance SRL, Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri, DRDP Bucuresti si DRDP Iasi, compania precizeaza ca acestia detin stocuri de roviniete-ecuson, care vor fi eliberate pâna la distribuirea modelelor matca-cupon, pentru a acorda utilizatorilor posibilitatea achizitionarii de roviniete cu valabilitate de 12 luni. Eliberarea rovinietelor matca-cupon în aceste puncte va începe pe 11 august 2008, sustine CNADNR. Compania precizeaza ca, pâna pe 8 august, rovinietele-ecuson vor fi retrase de la distribuitorii care au început deja eliberarea noilor modele, iar pe 18 august, de la cei care încep eliberarea pe 11 august. Rovinietele-ecuson ramase vor fi eliberate, pâna la epuizare, de Agentia de Control si Încasare Giurgiu. Amintim ca, pe 3 iulie, au fost semnate acordul-cadru si contractul subsecvent pentru anul 2008 cu SC ELTRONIS SRL, conform caruia urmeaza sa fie achizitionate, pe baza de comanda, 12 milioane de roviniete matca-cupon, dintre care noua milioane cu valabilitate de 1, 7 si 30 de zile si trei milioane cu valabilitate de 12 luni. Pâna ieri, Eltronis a livrat doua milioane de roviniete cu valabilitate de 1, 7, 30 de zile si 12 luni.
C.N.

xtSize, Luni 04.08.2008

Gazeta de Sud

 

Accesări: 8279

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie