Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

1. Curs comentat de legislatie rutiera pentru scolile de soferi

Categorie: Carti despre circulatia rutiera Publicat: Luni, 05 Mai 2008 Scris de Super User

Curs comentat de legislaţie rutieră pentru şcolile de şoferi

(Conform noului Cod Rutier şi a ultimelor acte normative: Legea nr. 6/9.01.2007 si H.G. nr. 56/24.01.2007) - 520 întrebări pentru examen

1. Curs comentat de legislatie rutiera pentru scolile de soferi

  • Pret:25,00 LEI
  • Editura:Paralela 45
  • An aparitie:2008
  • Editia: 3
  • Numar de pagini:327 pagini

 

Comandă ONLINE - aici, acum...

 


Alte cărţi de pe piaţa românească despre examinarea auto, chestionare, circulaţia rutieră, legislaţie,...,

Image

Lucrarea reprezinta, practic, abecedarul celei mai întâlnite activitati din societatea în care traim. Trebuie sa recunoastem ca nimic nu se poate misca (nici la propriu, nici la figurat) fara MARIA SA AUTOMOBILUL. Nu este de conceput nici un fel de activitate fara “forfota” care exista pe drumuri. Iar calitatea de conducator auto nu mai este de mult un moft, ci o necesitate si o prioritate absoluta pentru cei care ajung la vârsta minima de obtinere a permisului de conducere.
Ca urmare a aderarii României la Uniunea Europeana vor fi schimbari majore si totodata dinamice în întreaga societate româneasca. Transporturile, reprezentând baza multor activitati conexe oricarei economii, se vor dezvolta într-un ritm accelerat. Parcul de autovehicule se va diversifica, se va mari, dar totodata se va si înnoi. Companiile de transporturi, peste 2000, avînd un numar mai mare de 12000 autovehicule, pot desfasura liber activitatile comerciale. Conducatorii auto trebuie sa se adapteze, din mers, cerintelor de integrare europeana. De asemenea, odata cu cresterea dinamica a populatiei, a parcului de autovehicule si a necesitatilor de deplasare, vor aparea din ce în ce mai mult mijloace usoare de transport, ce vor putea face fata cu succes aglomerarilor urbane. si cum aveam nevoie si de o legislatie adaptata la nou, la 1 Decembrie 2006, a intrat in vigoare acest act normativ, dezbatut pe larg în lucrarea de fata.
Cartea îsi trage efectiv radacinile din observatiile si studiile facute pe diverse esantioane, în acest mediu eterogen, reprezentat de cei care se pregatesc pentru examenul auto, dar si de cei care au trecut cu succes acest examen. Am avut intentia de a elabora o lucrare explicata, pe întelesul tuturor, practic, un ghid al învatarii notiunilor de legislatie rutiera, si nu un manual cu o însiruire de acte normative, ci cu subiecte tratate în maniera examenului.
Am plecat de la unul din cele mai importante principii ale pedagogiei: accesibilitatea. Mi-am propus sa va înlesnesc întelegerea aspectelor dificile, sa simplific elementele complexe, sa aduc în pragul concretului chestiunile abstracte si sa le particularizez pe cele generale.
Cartea contine legislatia rutiera comentata astfel încât sa gasiti explicatii referitoare la cele mai dificile probleme ce apar în procesul de învatamânt, sa întelegetî lucrurile cele mai delicate, de finete, care pot surveni în întrebarile de examen, precum si în conducerea pe drumurile publice. Lucrarea contine toata materia de examen, pentru toate categoriile de permis, este completata cu un articol extrem de vast referitor la circulatia prin intersectii, foarte util la examenul practic si de asemenea, în anexele acestei carti, veti întâlni un tabel cu toate distantele din legislatia rutiera, precum si numeroase întrebari, sub forma de chestionare, asemanatoare celor de la examen.
Lucrarea de fata mentioneaza, în detaliu, poate cel mai semnificativ capitol, cu incidenta cea mai mare în legislatia rutiera din tara si strainatate: contraventiile si infractiunile. Conducatorul auto trebuie sa stie ce sanctiuni se primesc în Romania, dar sa cunoasca si faptul ca în alte tari masurile sunt si mai drastice. Trebuie stiut ca exista state în care se suspenda permisul de conducere pe 3-6 luni, 1 an, 2 ani sau chiar 3 ani. Ca se pot primi puncte amenda ce pot merge pâna la 3000 Euro, se poate confisca autovehiculul sau poate fi testat conducatorul la cunoasterea regulilor de circulatie în statul respectiv. De aceea recomand aceasta carte înainte de a pleca la drum în Europa, corelata cu legislatia statelor în care se calatoreste.
Cartea va fi de un real folos celor care au permisul de conducere suspendat, pentru promovarea testului de cunoastere a regulilor de circulatie, precum si celor care redobândesc permisul de conducere dupa anulare. Si nu în ultimul rând, tinerilor care vor conduce mopede si scutere pe drumurile publice, deoarece notiunile de legislatie sunt împletite cu elemente de conduita preventiva si de cunoastere a autovehiculelor.
Editia a doua a acestei carti se vrea si ea o “editie europeana”, la standarde cât se poate de înalte, mult mai buna si mai utila decât precedenta. Sper sa fie de un real ajutor celor care o vor folosi.
Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care am încercat sa le prezint. Daca am reusit sau nu, ramâne sa analizati dumneavoastra.

Autorul
 

 

 

Accesări: 23578

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie