Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

1001 de intrebari si raspunsuri explicate - Circulatie rutiera

Categorie: Carti despre circulatia rutiera Publicat: Duminică, 29 Iunie 2008 Scris de Super User

1001 de întrebări şi răspunsuri explicate - Circulaţie rutieră

 

  • Pret:29,00 RON
  • Editura:Editura Trei
  • An aparitie:2008
  • Numar de pagini:304 pagini

Comandă ONLINE - aici, acum...

Image

Cartea de faţă este structurată de aşa manieră încât să satisfacă toate gusturile şi exigenţele, precum şi toate modalităţile de învăţare a legislaţiei rutiere.
Partea întâi, dedicată întrebărilor, prezintă gradual şi în ordinea materiei toate elementele care se predau în timpul procesului de învăţământ. Am insistat foarte mult pe cunoaşterea indicatoarelor, pe sesizarea asemănărilor, respectiv a deosebirilor dintre ele, pentru că indicatoarele reprezintă ABC-ul legislaţiei rutiere. După întrebări multiple din semnalizarea verticală, urmează altele care vizează tăbliţele adiţionale, semnalizarea orizontală, semnalele poliţiştilor rutieri etc., tot ce reprezintă materia cerută pentru promovarea examenului «de sală».
Partea a doua, extrem de importantă, cuprinde răspunsurile detaliate, comentate, ale întrebărilor din prima parte, răspunsuri care vă lămuresc pe deplin cu privire la corectitudinea formulării punctului respectiv.
Partea a treia cuprinde răspunsurile directe, fără comentarii, pentru cei care au trecut o dată sau de mai multe ori prin răspunsurile comentate sau pentru cei care «mâine dau sala».
Ca un bonus pentru cititorii noştri, în partea a patra veţi găsi zece chestionare, structurate exact în maniera celor de la examenul «real». Rezolvarea lor constituie un excelent antrenament pentru candidaţi.

Eugen Mănica

Accesări: 20926

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie