Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

11. Noul cod rutier pe intelesul tuturor pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie

Categorie: Carti despre circulatia rutiera Publicat: Luni, 15 Decembrie 2008 Scris de Super User

ImageNoul cod rutier pe intelesul tuturor pentru obtinerea permisului de conducere la orice categorie-2008

Autor: Marius Stanculescu

An aparitie: 2008

Editura: Teocora

Pret: 15 lei

 

Comandă ONLINE - aici, acum...

 

In sfarsit ai o carte simpla, care te ajuta sa inveti mai usor

Image

Desi pe piata exista cateva carti si seturi de chestionare rezultatele la examen sunt sub asteptari. Mai mult de jumatate din numarul de candidati pentru obtinerea permisului "pica" in fiecare zi la proba teoretica. Avand in vedere ca lucrez exact in domeniul pregatirii elevilor, atat practica – sunt instructor pentru cateogoriile B si C, cat si teoretica – predau elevilor de liceu legislatie rutiera si cunoasterea automobilului, am scris aceasta carte care constituie o alternativa utila, fiind mai simpla si mai concisa. Am selectat din lege pentru dumneavoastra toate prevederile codului rutier care se cer la examen(cu explicatii).
Recomand tuturor candidatiilor la examen sa invete foarte bine legislatia rutiera. Rezolvarea a sute sau mii de intrebari din chestionare, fara a cunoaste legislatia rutiera duce mai mult ca sigur la picarea examenului. Trebuie tinut cont de faptul ca multe intrebari din chestionare sau de pe internet sunt gresite ( mai ales acum, cand de la 1 decembrie 2006, s-a schimbat legislatia).
Practic, prin modul de redactare ( ingrosari, sublinieri) si prin explicatiile date, in carte cititorii pot gasi raspunsuri la foarte multe intrebari. De exemplu, prin invatarea a doar trei pagini - din capitolul II ("Reducerea vitezei si interzicerea manevrelor") - veti putea raspunde corect la sute de intrebari din chestionarele de la examen.
Lucrarea se adreseaza si celor care au permis de conducere, pentru reimprospatarea cunostintelor. Din pacate, exista foarte multi conducatori care nu cunosc toate schimbarile legislatiei rutiere, desi legislatia a fost modificata de mai multe ori in ultimii ani.
Pentru a-i ajuta si pe cei care au invatat legislatia veche, schimbarile aduse de noua lege sunt scrise in carte cu fond gri.

Va doresc mult succes la examen si, mai ales, sute de mii de kilometrii parcursi fara probleme deosebite.
Autorul

Accesări: 19412

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie