Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Romanii cu MASINI INMATRICULATE IN BULGARIA risca sa ramana fara ele

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Duminică, 07 Aprilie 2013 Scris de Super User

07.04.2013

Autoritatile bulgare ar putea confisca aproape 35.000 de autoturisme conduse de romani in momentul in care acestea intra in tara, scrie sambata cotidianul bulgaresc Monitor. Este vorba de autoturismele inscrise pe numele unor bulgari saraci, in majoritatea cazurilor de etnie roma. De ani de zile mii de romani conduc autoturisme inmatriculate in Bulgaria, folosind procure emise de proprietarul oficial, cetatean bulgar. Asta pentru ca taxele de prima inmatriculare in Bulgaria sunt de opt ori mai mici, in medie, fata de cele din Romania.

Autoturismele sunt inmatriculate pe numele unui bulgar care primeste pentru acest serviciu intre 25 si 50 de euro. In schimbul acestei sume, el semneaza o procura cu care romanul poate sa conduca linistit masina.

Schema este ilegala, dar autoritatile fiscale din Bulgaria au inceput recent sa inspecteze persoanele care au pe numele lor mai multe masini. In majoritatea cazurilor o asemenea masina nu costa mai mult de 2.500 euro. Dar sunt persoane cu sute de autoturisme pe numele lor.

Asta inseamna ca, daca cineva are 100 de masini de cate 2.500 euro fiecare si in acelasi timp este somer, persoana respectiva a ascuns venituri de 250.000 de euro si va fi acuzata de evaziune fiscala. In acest caz, proprietarul celor 100 de masini va trebui sa plateasca in jur de 50.000 de euro pentru veniturile ascunse de 250.000 de euro.

In cele mai multe cazuri aceste persoane nu au nimic in afara de masinile pe numele lor, asa ca in momentul in care un asemenea autoturism va intra in Bulgaria acesta va fi confiscat de stat, scrie Monitor. Ziarul precizeaza ca se asteapta ca multi romani sa ramana faca masinile lor cu placute bulgaresti in perioada minivacantei de 1 mai si de sarbatorile de Pasti (1-6 mai) cand vor vizita litoralul bulgaresc.Cotidianul mai scrie ca recordul la numarul de masini inscrise pe numele unei persoane este detinut de un tanar de 21 ani din orasul Ruse care detine pe hartie 712 autoturisme. In afara de aceste afaceri, tanarul lucreaza la o spalatorie auto. In Ruse sunt cel putin 10 persoane cu intre 200 si 300 de autoturisme pe numele lor, situatia este similara si in alte orase din nordul Bulgariei, precum Vidin, Silistra si Dobrici. sursa: bzi.ro

Accesări: 5449

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie