Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Volvo lanseaza primul detector de biciclisti

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Luni, 15 Aprilie 2013 Scris de Super User
Volvo Car Group a prezentat recent primul sistem de securitate care detecteaza biciclistii in trafic. Acesta poate interveni declansand franarea, pentru a evita o coliziune iminenta cu un biciclist. Inovatia face parte dintr-un program amplu, prin care constructorul suedez si-a propus ca pana in 2020 niciun pasager dintr-un automobil Volvo sa nu-si mai piarda viata sau sa nu mai fie ranit grav!
 
In acest sens, Volvo refuza sa considere accidentele rutiere drept o fatalitate si continua sa inoveze, cu scopul de a imbunatati securitatea automobilelor sale. Asa au aparut o serie de sisteme inteligente, precum alerta de parasire a benzii, avertizorul pentru unghiul mort, tempomatul adaptiv, detectarea pietonilor sau airbagul pentru pietoni. Iar cel mai nou venit pe aceasta lista este, acum, detectorul de biciclisti, cu posibilitatea de franare automata.
 
Sistemul este compus dintr-un radar montat in calandru, o camera speciala la nivelul oglinzii centrale si un o unitate de comanda. Radarul detecteaza toate obiectele sau persoanele din fata masinii, camera confirma prezenta unui biciclist, iar unitatea de comanda intervine cand este cazul.
 
Incepand de la mijlocul lunii mai, toate automobilele Volvo echipate cu sistemul de detectare a pietonilor vor integra si aceasta noua functie. Este vorba de V40, S60, V60, XC60, V70, XC70 si S80.
 
Video:
 

15.04.2012 - sursa: 24auto

Accesări: 4648

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie