Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

In luna septembrie s-au produs o suta de accidente cu scutere si motociclete

Categorie: Articole CIRCULATIARUTIERA.RO Publicat: Joi, 09 Octombrie 2008 Scris de Super User
accidente scutere
 
Peste o suta de accidente de motociclete si scutere s-au produs in Capitala luna trecuta. Statistica pe termen lung este la fel de sumbra. In primele opt luni ale anului, motocicletele si scuterele au provocat ranirea a peste 800 de persoane si decesul a 12 oameni. Cifra apare in bilantul politiei rutiere.
Politistii de la circulatie spun ca in cele mai multe cazuri vina apartine motociclistilor. Cauzele principale sunt neacordarea de prioritate, neasigurarea la schimbarea benzii de mers si absenta unei casti de protectie.
Politistii rutieri sustin ca in fiecare zi, in Capitala, sunt inregistrate cel putin trei accidente in care sunt implicate motociclete sau scutere. Specialistii spun ca o mare parte din vina o poarta si parintii care le cumpara copiilor scutere fara a-i invata cum sa le conduca corect.
Numai luna trecuta au fost 118 accidente, iar de la inceputul anului s-au produs 815 accidente, in care si-au pierdut viata 12 motociclisti, au fost raniti grav 214, iar alti 696 au fost raniti grav. In 45% din cazuri vina apartine motociclistilor, iar in proportie de 55%, conducatorilor auto.

Miercuri 08.10.2008, Realitatea Romaneasca

Accesări: 10695

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie