Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2021!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Taxa de autostrada va fi de maxim de 3 euro/suta de km

Categorie: Articole CIRCULATIARUTIERA.RO Publicat: Vineri, 10 Octombrie 2008 Scris de Super User

Guvernantii se gandesc la biruri pe kilometri desenati pe hartie

Taxa de autostrada va fi de maxim de 3 euro/suta de km

taxa de autostrada

 

Taxa de autostrada ar putea ajunge pana la un un nivel maxim de 3 euro/suta de kilometri, potrivit informatiilor furnizate de secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Septimiu Buzasu, preluat de UrbanNews. Acesta a declarat ca, in situatia in care se va lua decizia introducerii acestei taxe, in primii ani nivelul va fi de un euro pe suta de kilometri. Nivelul minim va fi introdus pentru a obisnui utilizatorii cu taxa pe autostrada, urmand sa creasca treptat, spune secretarul stat din cadrul Ministerului Transporturilor.
Numai ca, aceasta crestere "treptata" pare sa fie o noua teapa pentru soferii romani, intrucat, pe langa faptul ca, deja acestia platesc taxa de drum si rovignete, iar calitatea drumurilor lasa de dorit si ei se aleg cu masinile distruse in craterele de pe soselele romanesti, ramane si problema picanta a termenului de "autostrada"; Daca cea catre Constanta , cat de cat se poate considera cu indulgenta ca fiind o cale de rulare acceptabila, totusi A1 s Buc-Pitestit nu poate fi considerata a fi autostrada, iar Bechtel-ul ne promite ca va finaliza Autostrada Fantoma Transilvania in vreo...20 de ani !
Revenind la pretul de 3 euro pe suta de kilometri, pentru autostrada existenta in acest moment pana la Constanta, romanii ar putea plati un maximum de 6 euro, iar pana la Pitesti aproximativ 3,5 euro. Introducerea taxei de autostrada presupune, potrivit legislatiei europene, eliminarea rovinietei auto.

Joi 09.10.2008, Mugur Cosmin

© Realitatea Romaneasca

Accesări: 10770

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie