Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Noi permise de conducere, greu de falsificat, de la 6 octombrie

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Sâmbătă, 04 Octombrie 2008 Scris de Super User
Noile permise de conducere si certificate de inmatriculare vor fi eliberate incepand de luni in judetul Teleorman, urmand ca pana in 1 decembrie acestea sa fie emise si in celelalte judete si in Bucuresti.
Noile permise, realizate in conformitate cu directivele europene, au ca elemente de noutate suportul pe care sunt tiparit, modalitatea de inscriere a datelor si prezenta mai multor elemente de securitate.
Noul permis de conducere este realizat pe suport de policarbonat, datele sunt inscrise prin gravare laser, fiind preluate si cateva "coduri de securitate", astfel ca este greu de falsificat. Permisele de conducere vechi vor fi inlocuite treptat, pe masura ce acestea vor expira. Din mom
entul emiterii documentelor noi nu vor mai fi tiparite modele vechi.
 
Vineri 03.10.2008 - Ela Dobre     -  Realitatea Romaneasca
 
Accesări: 4832

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie