Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

E oficial: taxa auto va fi dubla

Categorie: Stiri circulatia rutiera 2 Publicat: Joi, 19 Februarie 2009 Scris de Super User

19 Februarie 2009

Taxa auto dubla

Guvernul a redus ieri, 18 februarie 2009, taxa de poluare auto cu o treime, asa cum se anuntase cu o zi inainte . Anuntul a fost facut miercuri seara de premierul Emil Boc, care a mai spus ca persoanele care au cumparat masinile inainte de 15 decembrie 2008, data la care guvernul tariceanu a marit taxa auto, vor plati taxa aflata in vigoare la data cumpararii - adica cea din iulie. Astfel, taxa de poluare auto va fi dubla fata de valoarile inregistrata in iulie 2008.

Conform informatiilor aparute pe site-ul Mediafax, cei care au achizitionat masina inainte de 15 decembrie, dar au inmatriculat-o platind taxa triplata, vor primi inapoi diferenta de bani.

Noua formula a taxei auto va deveni valabila din momentul publicarii ordonantei de urgenta in Monitorul Oficial. In continuare, pentru masinile noi Euro 4 cu cilindreea mai mica de 2.000 cmc nu se percepe taxa de poluare.

Statisticile arata ca in ianuarie 2009, inmatricularile de automobile, atat noi, cat si la mana a doua, au inregistrat o scadere de aproape 53% fata de aceeasi luna a anului trecut, de la 41.938 la 19.756 unitati.

Va reamintim ca guvernul Romaniei are in program discutarea in vara a unei propuneri de lege prin care toti posesorii de automobile sa plateasca o taxa de poluare anuala, separat sau introdusa in impozitul anual.

 

19 Februarie 2009, de Mihai Rotaru

Auto.ro

 

 

Accesări: 6349

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie