Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Pretul carburantilor nu afecteaza vanzarea de masini

Categorie: Articole CIRCULATIARUTIERA.RO Publicat: Joi, 10 Iulie 2008 Scris de Super User

Pretul crescut al carburantilor nu afecteaza avansul pietei auto si vanzarile Dacia, cel putin deocamdata, dar determina oamenii sa mearga mai putin cu masina, a declarat, miercuri, directorul comercial al Dacia Renault si Nissan in Romania, Jacques Daniel.

Image

"Pretul crescut al carburantilor nu reprezinta deocamdata un pericol pentru vanzarile Dacia sau ale celorlalti jucatori de pe piata auto romaneasca. Pot anticipa insa ca oamenii se vor orienta catre motoare de capacitate cilindrica mai mica si care sa consume mai putin",

a spus Daniel, intr-o conferinta de presa organizata cu ocazia anuntarii rezultatelor comerciale ale Dacia pe primul semestru.El a adaugat ca, in acelasi timp, romanii vor incepe sa renunte la anumite deplasari cu masina in timpul saptamanii, data fiind si aglomeratia, si vor alege sa utilizeze automobilul mai mult in weekend, iar numarul de kilometri parcursi anual va scadea simtitor.

Potrivit reprezentantului Dacia Renault, dorinta romanilor de a detine un automobil este inca mare, in ciuda costurilor de exploatare ridicate, lucru care face ca cererea pentru masini sa fie in continuare crescuta.

Vanzarile Dacia in Romania au scazut cu 11,9% in primul semestru, la 45.852 de unitati.La nivel global, livrarile Dacia cu crescut in primele sase luni cu 13,3%, la 127.276 de vehicule, consemnand astfel cea mai buna evolutie procentuala dintre marcile grupului Renault in perioada analizata.

 

(Miercuri 09.07.2008 14:16, Realitatea Romaneasca)

Accesări: 10592

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie