Chestionare auto DRPCIV 2015, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2020!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Programari la RAR

Categorie: Acte necesare permis Publicat: Marți, 18 Martie 2014 Scris de Super User

Soferii pot face programari online la Registrul Auto Roman (R.A.R.) sau pot anula o programare obtinuta anterior, dupa ce proiectul "Call Center National" a fost lansat recent, anunta institutia pe site-ul propriu.

Pentru a obtine o programare online sunt necesare doar 3 etape: completarea formularului cu date despre vehicul, alegerea zilei si orei preferate si obtinerea numarului de programare. Ziua preferata se alege dintr-un interval de pana la 30 de zile calendaristice incepand cu ziua curenta.

CLICK AICI PNTRU A VA PROGRAMA LA R.A.R.

Accesări: 5267

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 3.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie