Chestionare auto DRPCIV 2014, Permis de conducere, scoli de soferi

CURSANTI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xEsti cursantul unei scoli de soferi? Banuim ca vrei permis de conducere. Ia-l din prima cu noi! Cel mai complex software, practica, teorie, chestionare cu intrebarile DRPCIV, actualizat 2014!

SCOLI - SECRETARIAT

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Esti patronul unei scoli de soferi? Ajutorul de care ai nevoie este mai aproape decat ai crezut! Hartogaria nu mai e o durere, cu noi e o placere! ProformV1.2 updatat cf. OMT 75/2014!

SCOLI DE SOFERI

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Software didactic pentru scoli de soferi si instructori independenti.

Este singurul program bilingv (romana si maghiara) agreat de catre ARR.

Noi modificari în Codul Rutier. 2.000 de euro pentru depasirea vitezei, mai riscati?

Modificarea Codului Rutier va aduce după sine amenzi mai mari, schimbarea unor reguli de circulaţie şi eliminarea "punctelor" de pedeapsă. În acelaşi timp, permisele nu vor mai fi ridicate atît de uşor.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat că regimul rutier va suferi noi modificări: eliminarea sistemului de penalizare cu puncte, permisele vor fi ridicate mai greu, mărirea cuantumului amenzilor de circulaţie.

 

 

 

Get Adobe Flash player

Liviu Popa a spus că penalizarea cu puncte nu s-a dovedit un sistem eficient, pentru că nu a produs efectul dorit. Pentru şoferii care depăşesc viteza, noul Cod Rutier are o surpriză neplăcută: amenzile pot ajunge şi la 2.000 de euro. "Dacă o persoană îşi permite să cumpere un bolid, poate să-şi ia şi o amendă de 2.000 de euro", a spus Liviu Popa, invitat în studioul Antena 3.

Permisele de conducere nu vor mai putea fi suspendate sau ridicate atât de uşor, arătând că pentru depăşirea liniei continue, de exemplu, nu trebuie să fie necesară o astfel de măsură. Printre celelalte modificări sînt incluse şi transformarea procesului verbal prin care se constată amenda în executoriu, neputând fi contestat.

Popa a spus că vrea să introducă legea răspunderii obiective, după modelul Ungariei, care la un an după adoptarea actului normativ şi-a redus numărul accidentelor la nivelul anului 1964. Această lege prevede ca tot ce înseamnă răspundere contravenţională să cadă pe proprietarul maşinii cu care s-a comis neregula, indiferent de cine o conduce.

Accesări: 1657

AFILIERE

Intretineti pagini web? Fiti partenerul nostru si castigati bani prin sistemul nostru propriu de afiliere!

Contactati-ne!

DISTRIBUITORI

Deveniti distribuitorul programului Chestionare Auto Home Edition 2.0 in localitatea Dvs. si castigati bani fara nici un risc!

Contactati-ne!

Petitie